sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Kuiperbergweg 14
  1101 AG Amsterdam zuidoost
 • 0206979488 www.ggmsite.nl

GGM Glas-, Gevel-, & Milieutechniek

Hoge kwaliteit in glasbewassing, gevelreiniging en gevelbescherming
GGM Glas-, Gevel- en Milieutechniek is een innovatieve onderneming gespecialiseerd in het reinigen, beschermen en renoveren van gevels en het schoonmaken van ramen (glasbewassing). Dit is een specialistische activiteit, met name wanneer wij ons werk op grote hoogte moeten doen. Dat vereist speciale technische voorzieningen en natuurlijk ook de nodige veiligheidsmaatregelen.

Glasbewassing
Iedereen die wel eens in een kantoor gewerkt heeft, weet hoe de sfeer er op vooruit gaat als de ramen weer lekker schoon en fris zijn. Het uitzicht verbetert, het wordt lichter. En natuurlijk maken schone, frisgewassen ramen uw bedrijf een stuk representatiever. GGM Glas-, Gevel- en Milieutechniek is specialist is glasbewassing, zowel voor gewone woningen als grote, hoge kantoorpanden.

Gevelreiniging
Een schone, frisse gevel is belangrijk voor de uitstraling van een onderneming. Verkleuringen en vlekken maken dat een gebouw er al snel wat armoedig uit ziet. Bij graffitiverwijdering is het vooral belangrijk snel in actie te komen. Dit demotiveert de ‘spuitartiesten’.

Reiniging is verder essentieel voor behoud van de kwaliteit van damwand- en golfbeplating. Door gevels regelmatig te reinigen en te beschermen blijven zowel de esthetische (glans en kleur) als de technische eigenschappen langer behouden. Hiervoor passen wij diverse moderne technieken toe, zoals micro-neveljet-bestraling, hogedrukreinigen, voegen uithakken of -slijpen en (mede preventief) hydrofoberen.

Gevels met speciale bekleding, zoals aluminium, kunststof of RVS-platen, vragen een aparte aanpak, die wij tot in de finesses beheersen.
Veelzijdige partner voor full service op facilitair gebied

GGM Glas-, Gevel en Milieutechniek werkt nauw samen met een aantal leveranciers van relevante aanvullende diensten, zoals schoonmaak- en bedrijfsdiensten, onderhoud & montagediensten en styling van modelwoningen. Kijk op de respectievelijke websites van onze partners voor meer informatie.


GGM Glas-, Gevel-, & Milieutechniek in het kort

Mogelijkheden

 • Glazen wassen
 • Dakgoten schoonmaken
 • Gevelbeplating reinigen
 • Hogedrukreiniging
 • Reiniging met hoogwerker
 • Reiniging met tuckerpoolsysteem

Opdrachtgevers

 • Bedrijven