sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Jonkerbosplein 52
  6534ABNIJMEGEN Nijmegen
 • 024-7110366

Schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services B.V.

U bent op zoek naar een geschikt glazenwassersbedrijf in Nijmegen en omstreken dat voor U de glasbewassing en specialistische reiniging kan gaan uitvoeren.
Schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services BV is dan precies wat U zoekt. Wij zijn een professioneel glazenwassersbedrijf met een heldere kijk bij het werken op hoogte.

Quality Cleaning Services BV is regionaal opererende familiebedrijf actief in de schoonmaaksector.
Wij staan voor persoonlijke en betrouwbare dienstverlening en zijn sinds 1978 uitgegroeid tot een middelgroot regionale schoonmaakorganisatie.
Wij bieden onze opdrachtgevers duurzame oplossingen, flexibiliteit en continuïteit.
Onze visie is gericht op het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties en de beste meedenkende schoonmaakpartner te zijn voor onze opdrachtgevers.

Een schoon gebouw draagt mee aan een prettige werkomgeving, wat de basis is voor een gezonde werksfeer voor U en Uw medewerkers.
Glasbewassing is maatwerk en die richten wij graag met U in.
Samen met U vinden wij altijd een gunstige waarde tussen kosten en kwaliteit, met als einduitkomst een verzorgde, representatieve gebouw.
Bij iedere opdracht gaat een grondige inventarisatie vooraf om met U alle aspecten van de glasbewassing in kaart te brengen die voor Uw gebouw van toepassing zijn.

Quality Cleaning Services BV verzorgt glasbewassing op een vakkundige en verantwoorde werkwijze zowel binnen als buiten, reguliere of op oproepbasis.
In overleg met U bepalen wij welke methodiek het meest geschikt is voor Uw gebouw. Wij werken conform Arbo-regelgeving en daarom uitsluitend met goed opgeleide medewerkers en goedgekeurde materialen.

U bent verzekerd van een efficiënte en veilige afhandeling van elke opdracht.
Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid, onze veiligheidsvoorschriften worden strikt opgevolgd met de volgende middelen:

Hoogwerkers, Staande ladders, Telescoopglasbewassing , Indoor-telescoopindoorwassystemen, Failsafe X trem DSD systeem, Gevelonderhoudsinstallaties Permanente hangladders.
Wilt u ook kunnen genieten van een schoon gebouw, zonder zich zorgen te hoeven maken over kwaliteit en continuïteit?

Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met U in gesprek.

Foto's van Schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services B.V.Schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services B.V. in het kort

Mogelijkheden

 • Glazen wassen
 • Dakgoten schoonmaken
 • Gevelbeplating reinigen
 • Hogedrukreiniging
 • Reiniging met hoogwerker
 • Reiniging met tuckerpoolsysteem

Opdrachtgevers

 • Bedrijven
 • Particulieren