sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Wethouder Kentiestraat 19
    4285 CK Woudrichem
  • 0183309247

Glazenwasserij De Ster

  1. Glazenwasserij De Ster,

Al meer dan 50 jaar een begrip in de omgeving!

Glasbewassing 

Voor glasbewassing kiezen wij voor de traditionele manier, met ladders.

Waarom?

Omdat met een telescoop werken betekent dat men tijdens de werkzaamheden niet op ooghoogte met de ramen en kozijnen komt. Bij het werken vanaf de begane grond kan dus nooit bekeken worden of de kozijnen ook daadwerkelijk ontdaan worden van o.a. organisch afval en stof. Tevens kunnen wij de staat van de verf en het houtwerk controleren. Ook wanneer wij andere oneffenheden bemerken wordt dit aan de klant doorgegeven. Eigenlijk is het telescopisch glazenwassen ontstaan voor die plaatsen welke met een ladder niet of nauwelijks begaanbaar zijn óf voor plaatsen welke te hoog zijn om met een ladder veilig bij te kunnen.

 

Dakgoten legen 

De noodzaak van het schoonmaken van dakgoten wordt nog al een onderschat; en daardoor ook vaak vergeten.

 

Dakgoten zijn gemaakt om het regenwater via uw dak op te vangen en af te voeren. Echter komt er niet alleen regenwater in uw dakgoot terecht maar ook bladeren en takjes. Deze blijven liggen waardoor er zich een nieuw ecologisch systeem opbouwt in uw dakgoot. Mos krijgt de gelegenheid om in uw goot te groeien waardoor regenwater tegengehouden wordt. Dit blijft in uw goot staan. Daardoor kunnen goten ook gaan doorhangen. Wanneer dit te hoog komt te staan gaat uw goot overstromen. En niet alleen aan de buitenkant. Het water zoekt zich ook een weg via de dakpannen naar binnen toe. Dit kan tot lekkages leiden met enorme schades tot gevolg.

 

Voorkom dit probleem door periodiek (meestal is één maal per jaar voldoende) uw goot leeg te laten halen. Wij doen dat graag voor u.

 

U kunt bij Glazenwasserij De Ster terecht voor:

* Ramen zemen

* Dakgoten legen

* Daklijsten en boeiboorden reinigen

* Houtwerk reinigen

* Zonnepanelen reinigen

Zowel zakelijk als particulierGlazenwasserij De Ster in het kort

Mogelijkheden

  • Dakgoten schoonmaken
  • Glazen wassen

Opdrachtgevers

  • Bedrijven
  • Particulieren