Clean up facilities


Brink 66 7411 BW Deventer
0619649163 Klik om te bellen

Over Clean up facilities

Ramen zijn hét visitekaartje van elk kantoor, bedrijfspand en woning. Daarom is het op de juiste wijze reinigen van ramen ook eerder regel dan uitzondering. Het eenmalig en periodiek streeploos reinigen van ramen zit in ons DNA en is dan ook al jaren een Clean Up specialiteit.

Naast het gebruik van duurzaam osmose water (geen chemicaliën) tijdens de werkzaamheden is onze gecertificeerde en ervaren Clean Up team hierin de grootste schakel. Wij gaan dan ook altijd voor een vlek en streeploos resultaat van het betreffende object.

Clean Up Facilities biedt altijd een totaaloplossing, waarbij je naast het hebben van zeer heldere ramen ook de gevel altijd in top conditie verkeerd.

Ook bij Glasbewassing kun je kiezen voor een periodoek of een vast contract. Bespreken wat voor jou de beste optie is? Neem dan contact op.

Bij Clean up werken echte vakmensen, die TROTS zijn op hun werk en voor onze opdrachtgevers een stapje extra willen zetten. Dat vinden we belangrijk. Want onze medewerkers staan dagelijks in contact met onze klanten. En tevreden klanten krijgen we alleen met tevreden medewerkers. Daarom besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, werkdrukbeleving en goede arbeidsomstandigheden. We werken alleen met kwalitatief goede middelen en materialen.

clean up facilities

Foto's

Logo

Clean up facilities in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Glazen wassen
Keuring en inspectie
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem
Schoonmaak
Serredaken schoonmaken
Vloeronderhoud
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Clean up facilities


Brink 66 7411 BW Deventer
0619649163 Klik om te bellen