Cleaning Service Clean


Schoolstraat 6 9891 BE Ezinge
0650891768 Klik om te bellen

Over Cleaning Service Clean

De professionalisering, die Cleaning Service Clean bezit, geeft het vertrouwen dat u als potentiële opdrachtgever mag verwachten. Cleaning Service Clean is een éénmanszaak, vandaar dat de communicatielijnen naar de klant toe kort en effectief zijn. Het resultaat is dat de service van Cleaning Service Clean hoog aangeschreven staat. Ik wil alles zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen. Daarom maak ik met u, op basis van uw wensen, van tevoren een planning. Én daar houd ik me ook aan. U geeft mij letterlijk de sleutel van uw bedrijf en/of woning. Dat kan alleen op basis van vertrouwen. U geeft uw pand, uw apparatuur, uw vertrouwelijke stukken in mijn handen. Ik ben me daar heel goed van bewust! U, als opdrachtgever, kan en mag dus ook van mij verwachten dat ik voor u een sterke partner ben voor het uitvoeren van al uw opdrachten.

Werkwijze
Schoonmaken is een vak. Het is ook mensenwerk. Daarom streef ik naar een optimaal en persoonlijk contact met mijn opdrachtgevers. Dit begint al bij de offerte. Graag maak ik met u een geheel vrijblijvende afspraak, bij voorkeur op de schoon te maken locatie. Op deze manier kan ik in een persoonlijk gesprek kennis met u maken en kunnen we bespreken wat uw wensen zijn ten aanzien van het schoonmaakonderhoud en de frequentie hiervan. Aan de hand van uw wensen en mijn opname van de locatie, zet ik het één en ander op een rijtje in een offerte, gekoppeld aan een werkschema. Enige tijd nadat de werkzaamheden zijn begonnen nodig ik u uit voor een kort evaluatiegesprek. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven of de uitgevoerde werkzaamheden overeenkomen met uw verwachtingen en kunt u eventueel nadere wensen kenbaar maken. Tevens kunt u ten allen tijde communiceren met mij. Mochten de werkzaamheden na kantoortijd uitgevoerd worden, kan dit door middel van het logboek. Hierover zal ik u in het kennismakingsgesprek meer vertellen. Ik neem de veiligheid van uw bedrijf zeer serieus en zal samen met u uw huisregels, afsluitprocedure en eventuele alarminstallatie doornemen.

Ik doe mijn werk met plezier en enthousiasme hetgeen resulteert in kwaliteit.

Op de vraag naar de kosten voor schoonmaakonderhoud is geen pasklaar antwoord te geven. Een reële offerte is afhankelijk van belangrijke factoren zoals: soort gebouw, gebruikte afwerkmaterialen, bezetting, de mate van vervuiling en uiteraard uw specifieke wensen. Alles heeft zijn prijs, vooral vakmanschap en professionaliteit. Ik ben echter van mening dat vakmanschap en professionaliteit niet perse onbetaalbaar hoeven te zijn. Hoort u mijn prijzen en tarieven dan zult u zeer tevreden zijn

info@cleaningserviceclean.nl
Tel: 06-50891768

Foto's

Cleaning Service Clean in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Cleaning Service Clean


Schoolstraat 6 9891 BE Ezinge
0650891768 Klik om te bellen