De Eindhovense Glazenwasser


Cahorslaan 31 5627 BP Eindhoven
0652734186 Klik om te bellen

Over De Eindhovense Glazenwasser

De #1 betrouwbaarste glazenwasser in Eindhoven en omstreken voor de juiste prijs. Geen abonnementen en altijd fijn contact. Online of contant betalen kan beide.

Waarom zou u een glazenwasser inhuren?
Vooral voor het gemak en om er geen omkijken te hebben naar het wassen van de ramen zijn de meest voorkomende redenen die we horen waarom klanten ons graag inhuren als glazenwasser. Naast dat ze zelf niet de ladder op hoeven zijn er natuurlijk meer redenen waarom ze ons inhuren:

Aanvullende diensten glazenwasser
Naast ramen wassen hebben we zoals veel andere glazenwassers meer diensten in ons pakket. Zo reinigen wij altijd de kozijnen en deuren als we de ramen komen wassen. Ook trespa of kunststof gevelbekleding kunnen wij voor je reinigen. Ook reinigen wij je goten en dakkapellen als we toch al op hoogte bezig zijn. Vaak wel handig om dit door dezelfde glazenwasser te laten doen. Als we een complete reiniging doen kunnen we natuurlijk iets leuks met de prijs doen, zo ben je altijd goedkoper uit dan het door verschillende bedrijven te laten reinigen. Mocht je op zoek zijn naar een glazenwasser die alles kan reinigen wat je gedaan wilt hebben, informeer dan bij ons vooraf wat de mogelijkheden zijn dan kijken we samen of we de wasbeurt gaat kosten.


Streeploos schone ramen
Vaak als mensen zelf de ramen willen wassen, stoppen ze er zoveel tijd en moeite in zonder het gewenste resultaat. De ramen zitten vol met strepen en druppels en lijken nogsteeds niet helemaal schoon. Wij werken als glazenwasser zijnde werkt met professionele materialen, waarmee we jouw ramen blinkend schoon krijgen. Wij gebruiken altijd kalkvrij osmose water en gebruiken geen chemische middelen. We kunnen de ramen wassen met de trekker en zeep of we reinigen met ons telewash systeem. Het telewash systeem maakt gebruik van borstels met haartjes die ramen en kozijnen super mooi schoon krijgen. Dit gebruiken we ook bij het reinigen van bijvoorbeeld gevelbekleding en serredaken. Het osmosewater is water waarbij alle zouten, kalken, ijzers en andere mineralen eruit gefilterd worden.

Andere diensten

Zonnepanelen
Zonnepanelen laten reinigen hoef je in principe niet zo vaak te doen, maar als zonnepanelen vuil zijn vangen ze minder zonlicht op. Denk bijvoorbeeld aan zand, stuifmeel, bladeren en vogelpoep. Dit levert een lagere opbrengst op. Soms hoor je dat zonnepanelen reinigen niet nodig is en dat een regenbui voldoende zou zijn. Toch zorgt een flinke regenbui er niet voor dat al het vuil weggaat.


Wanneer moet je de panelen laten reinigen?
Er zijn twee redenen om je zonnepanelen wel af en toe schoon te maken, dit zijn:

Woon je dicht in de buurt bij een drukke weg of bij zware industrie? Maak de zonnepanelen dan schoon na lange droge periodes. Inspecteer de zonnepanelen 2 a 3 keer per jaar op vuil en stof.
Wanneer de opbrengst van de panelen flink terugloopt. Het is aan te raden om de opbrengst van jouw zonnepanelen goed te monitoren. Het is niet alleen leuk om te zien hoeveel stroom je zelf opwekt, maar het is ook handig. Zo kun je namelijk zeer nauwkeurig zien wanneer de opbrengst tegenvalt.

Dakgoten
Vaak liggen de goten vol met blad dat door weersomstandigheden in de goot terecht komen. Toch is het niet alleen blad wat de goot uit moet. Bij de meeste woningen hier in Nederland schuift bijna alles wat op het dak terecht komt in de goot. Denk daarbij vooral aan de rotzooi die vogels regelmatig op het dak laten vallen zoals takjes, mos, noten andere benodigheden voor nestjes.

Door met regelmaat de dakgoten te reinigen voorkom je niet alleen dat de goot overvol gaat zitten maar ook dat de afvoer niet verstopt raakt. Als eenmaal de afvoer verstopt is geraakt ben je verder van huis omdat dit moeilijker te verhelpen is en meer geld kost. Ook kan de dakgoot gaan overlopen wat ervoor kan zorgen dat al dat vieze water en modder over de muren van de woning naar beneden gaan lopen. Er kunnen zo lekkages ontstaan als het op plekken gaat rotten. Ook kan er schimmel ontstaan of kun je lasr krijgen van ongedierte.

Rolluiken
Rolluiken zijn handig tegen inbraken en tegen de zon, maar ze hebben wel extra aandacht nodig om ze schoon te houden. Vooral de binnenzijde van het rolluik kan snel vies worden en is moeilijk om het schoon te maken. Het bijhouden van de rolluiken voorkomt schade en defecten en het kijkt natuurlijk veel frisser tegen een schoon rolluik, aangezien de binnenzijde vaak erg zwart en vies kan worden. 

Door ze goed te laten onderhouden blijven ze lekker soepel werken en zullen ze niet zo snel blokkeren
Door de rolluiken regelmatig te laten reinigen voorkom je dat de bevuiling of schimmel in het mechanisme gaat zitten. De rolluiken zien er zo beter uit en gaan langer mee.
Je voorkomt dat er herstel werkzaamheden verricht hoeven te worden. Het herstellen van een rolluik dat defect is door slecht onderhoud kan al snel 200 euro kosten. het vervangen van een luik kan al helemaal snel oplopen, zelfs tot 400 euro per vierkante meter voor een elektrisch rolluik. 

De #1 betrouwbaarste glazenwasser in Eindhoven en omstreken

Foto's

Logo

De Eindhovense Glazenwasser in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Reiniging met tuckerpoolsysteem
Schoonmaak
Serredaken schoonmaken
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Certificeringen

VCA

Onze locatie

De Eindhovense Glazenwasser


Cahorslaan 31 5627 BP Eindhoven
0652734186 Klik om te bellen