Ders Cleaning


Noorderbreek 16 1121 KG Landsmeer
+31621871923 Klik om te bellen

Over Ders Cleaning

 

DERS Cleaning | Vastgoedonderhoud
Al sinds 1996 is DERS Cleaning actief in de schoonmaakbranche. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en voordelig schoonmaakbedrijf? Of het nu gaat om vastgoedonderhoud/VvE beheer, wij werken efficiënt en innovatief met de focus op mens, milieu en resultaat. Hierbij laten wij ons inspireren door methodes als Six Sigma.
Glasbewassing
DERS Cleaning is voor vele particuliere klanten de glazenwasser in de randstad door middel van ladder, tuckerpole of hoogwerker. Ramen wassen gebeurt standaard inclusief kozijnen, hier staan wij om bekend, hierdoor houdt uw schilderwerk langer stand en bespaart u kosten.
Zonnepanelen
Haal meer rendement uit uw zonnepanelen, wij kunnen ze voor uw schoonmaken! Wij maken uw zonnepanelen vakkundig schoon voor een optimaal rendement! Wij zijn uw schoonmaakbedrijf in de randstad.
Gevelreiniging
Wist u dat de term "onderhoudsvrij' vaak verkeerd wordt begrepen. Gevels en kozijnen dienen wel degelijk schoongehouden te worden. Denk hierbij aan hout, kunststof, trespa en aluminium elk met een eigen schoonmaakmethode. Dit is toch onderhoud? Ons motto "onderhoud is behoud"
Impregneren
Wanneer u last heeft van optrekkend vocht in de woning, of wanneer u steeds meer geld kwijt bent aan uw energierekening, dan kan het goed zijn om uw gevel te reinigen. Een gevelreiniging neemt enige tijd in beslag, maar heeft een uitstekend resultaat. U zult zien dat de isolatiewaarde van uw pand in Amsterdam omhoog gaat en dat tevens de levensduur van de gevel wordt verlengd.

Ders Cleaning in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Ders Cleaning


Noorderbreek 16 1121 KG Landsmeer
+31621871923 Klik om te bellen