Glanss Glasbewassing


Pelikaanhof 68 2264 JK Leidschendam
0622654595 Klik om te bellen

Over Glanss Glasbewassing

Glanss Glasbewassing wast uw ramen voor een schoon en verzorgd pand! Daarnaast reinigen wij deuren, kozijnen en omlijstingen. Dit noemen we All-In Glasbewassing.

Wij wassen uitsluitend met het moderne Telewash systeem. Op die manieren reinigen we zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken. We reinigen uitsluitend met osmosewater. Dit is water dat hevig gefiltreerd is waardoor het geen mineralen bevat. Daardoor is het resultaat altijd schoon, vlek- en streepvrij! Bijkomend voordeel is dat we geen chemische schoonmaakmiddelen gebruiken, waardoor het ook nog eens beter is voor het milieu in vergelijking met traditionele reinigingsmethodes.

Bij Glanss bent u dan ook altijd verzekerd van stralend schoon raamwerk!

Zonnepanelen

Vervuilde zonnepanelen zorgen ervoor dat u niet het maximale vermogen haalt uit uw zonnepanelen! Daardoor loopt u jaarlijks tot 165 euro mis.


Door uw panelen elk halfjaar te laten reinigen zorgt u ervoor dat uw panelen altijd de maximale opbrengst behalen.

Door dit professioneel te laten reinigen krijgt u altijd het beste resultaat. Door onze apparatuur wordt het volledige paneel gereinigd. Zelf reinigen kan ervoor zorgen dat het onderste gedeelte van het paneel niet goed werkt.

Algemene bedrijfsinformatie

Al sinds geruime tijd zet het team van Glanss met veel plezier haar expertise in om uw ramen/kozijnen en zonnepanelen weer te laten stralen. Wij zijn gespecialiseerd in glasbewassing en het reinigen van zonnepanelen. Zeven dagen per week zijn wij bereikbaar en staan volgens afspraak voor u klaar. Ons personeel is uiterst zorgvuldig geselecteerd op basis van kundigheid en ervaring. U kunt er bij ons op aan dat u altijd vriendelijk te woord wordt gestaan en dat te allen tijde met uiterste zorg omgegaan wordt met uw eigendom. Ons betrouwbare team is flexibel, denkt met u mee en is er op uit om u tevreden te stellen!
Wij leveren onze diensten aan zowel particulieren als bedrijven en altijd tegen een scherp tarief.Daarbij gaan wij te werk met de meest moderne en milieuvriendelijke middelen. Van origine is Zuid-Holland onze uitvalsbasis, maar onze reputatie verspreidt zich snel. Inmiddels zijn wij werkzaam in de gehele Randstad en ook daarbuiten.
Betaling kan, afhankelijk van de opdracht, achteraf plaatsvinden.
Kortom, bij Glanss stellen wij alles in het werk om u de best denkbare service en kwaliteit te leveren!
Neemt u gerust contact op via info@glanss.nl of 06-22 65 45 95 als u een vraag heeft of voor een vrijblijvende offerte.
Als u uw zonnepanelen optimaal wilt laten functioneren bent u bij Glanss aan het juiste adres. Stof,mos, vogelpoep, bladeren, insecten, uitstoot van verkeer, industriële verontreiniging en ander vuil dat zich in de loop der tijd ophoopt, zorgt ervoor dat het rendement van uw zonnepanelen afneemt.
Zelfs als zij voorzien zijn van een zelfreinigende coating is dit op den duur onvermijdelijk.
Daarnaast kunnen verontreinigde zonnepanelen storingen in het systeem veroorzaken.
Het is daarom ten zeerste aan te raden om uw zonnepanelen één à twee keer per jaar schoon te laten maken. Het is daarbij van het uiterste belang dat dit op zorgvuldige wijze gebeurt. Zonder toepassing van de juiste middelen en techniek kunnen uw zonnepanelen namelijk beschadigd raken. Met speciaal daarvoor geschikte borstels zorgen wij ervoor dat uw panelen en de omlijsting in uitstekende staat blijven. Door dit te combineren met het gebruik van osmose water zorgen wij voor het best denkbare resultaat. Osmose water is water dat volledig ontdaan is van alle mineralen en elke vorm van organische vervuiling en daardoor bij uitstek geschikt voor het zonder toevoegen van schoonmaakmiddelen reinigen van objecten. Dat is gunstig voor het milieu.
Een reinigingsbeurt van uw zonnepanelen verdient zichzelf terug doordat het rendement niet terugloopt door vervuiling en dus uw kostenbesparing voor energieopwekking in stand blijft. Door gebruik te maken van de reinigingsdienst van Glanss verzekert u zichzelf ervan dat dit op optimale wijze gebeurt.
Zonnepaneel reiniger of glazenwasser nodig?
Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken?
Wij staan voor u klaar.

Foto's

Glanss Glasbewassing - Telescoop

Glanss Glasbewassing in het kort

Mogelijkheden

Glazen wassen
Reiniging met tuckerpoolsysteem
Schoonmaak
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Glanss Glasbewassing


Pelikaanhof 68 2264 JK Leidschendam
0622654595 Klik om te bellen