Glazenwasserij Strak


Abdis van Thornstraat 68b 4901 ZB Oosterhout
(076) 820 03 50 Klik om te bellen

Over Glazenwasserij Strak

Dé glazenwassers in de buurt van Rotterdam

Wij zijn professionele glazenwassers met klanten in Rotterdam, Gouda, Zoetermeer en omstreken. Als glazenwasserij kunnen wij u van dienst zijn met verschillende schoonmaak- werkzaamheden, glazenwas werkzaamheden en schoonmaak advies.

De glazenwasser met garanties

Als glazenwasser staan wij garant voor schone ramen en een schone gevel. Deze zorgen voor een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Door het glas en de omlijstingen te onderhouden en te wassen tegen vuil, mos en schimmel bespaart u bovendien op andere hoge kosten zoals de schilder of de timmerman. Als glazenwasser adviseren wij u tevens over het onderhoud van uw pand en de mate waarin u ramen en gevels gewassen dienen te worden.

In vertrouwde glazenwassers handen

Door een Glazenwasserij Strak in te huren voor het laten wassen van uw ramen, vertrouwt u uw ramen toe aan onze ramenwassers specialisten. Wij verzorgen uw glasonderhoud tot in de perfectie. Dankzij ladders, hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen wij van elk pand of woning, groot of klein de beglazing en kozijnen efficiënt reinigen.

Glazenwasserij Strak in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging

Opdrachtgevers

Particulieren

Onze locatie

Glazenwasserij Strak


Abdis van Thornstraat 68b 4901 ZB Oosterhout
(076) 820 03 50 Klik om te bellen