Kuijt Reiniging


Asterstraat 19 2223 VG Katwijk zh
0650643461 Klik om te bellen

Over Kuijt Reiniging

Kuijt Reiniging is gespecialiseerd in glasbewassing en diverse schoonmaak werkzaamheden. Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, zijn we een begrip in de omgeving van Katwijk en de bollenstreek. Een op maat gemaakte en persoonlijke service is bij ons altijd een garantie.

Van glazenwasser tot eigen onderneming 

Marco is, samen met zijn vrouw, de drijvende kracht achter Kuijt Reiniging. Hij begon zijn carrière als glazenwasser voor een werkgever, maar wist al vrij snel dat dit anders kon. Persoonlijker en vooral meer servicegericht. Marco startte zijn eigen onderneming, wat zeker in het begin niet altijd makkelijk was.

We zijn erin blijven geloven, en met een flinke dosis positiviteit en enthousiasme hebben we Kuijt Reiniging gemaakt tot wat het nu is. We kunnen met recht zeggen dat we trots zijn op het 10-jarig bestaan van ons bedrijf, dat van niets is uitgegroeid naar een goed lopend schoonmaakbedrijf.

“We houden de lijnen kort, waardoor we altijd direct een oplossing kunnen bieden”

Trots zijn we ook op de mooie klantenkring die we hebben opgebouwd. We zijn werkzaam voor tal van zakelijke en particuliere opdrachtgevers in de omgeving van Katwijk. Daarnaast werken we voor meer dan 20 VVE’s. De kracht van onze onderneming is dat we elke klant van dezelfde service voorzien.

Van een grote zakelijke opdracht, tot aan glasbewassing van een particuliere woning. We houden de lijnen kort, waardoor we altijd direct een oplossing kunnen bieden. Het bedrijf is onze grootste passie. Zowel voor Marco en zijn vrouw, als voor het team van vaste medewerkers. We hebben plezier in wat we doen en dat uit zich elke dag weer in het verlenen van de beste service.

Kuijt Reiniging

Binnen ons enthousiaste team voeren we dagelijks schoonmaakwerkzaamheden uit voor particuliere en zakelijke klanten. Van het schoonhouden van bedrijfspanden tot aan de glasbewassing van appartementencomplexen, winkels en woonhuizen. We werken met de nieuwste reinigingstechnieken. Milieuvriendelijk en verantwoord vinden we belangrijk. We dragen niet alleen zorg voor de wensen van onze opdrachtgevers, maar houden ook rekening met de leefomgeving.

Kuijt Reiniging in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Impregneren
Ongediertebestrijding
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem
Schoonmaak
Serredaken schoonmaken
Vloeronderhoud
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Kuijt Reiniging


Asterstraat 19 2223 VG Katwijk zh
0650643461 Klik om te bellen