LS Totaalreiniging


Sterreschans 529 2342 BS Oegstgeest
0646418309 Klik om te bellen

Over LS Totaalreiniging

Ik "Leroy Beijersbergen" ben sinds een paar jaar voor me zelf begonnen, met een eenmanszaak, nadat ik als glazenwasser en schoonmaak 9 jaar ervaring op heb gedaan. Ook doe ik dakkapelreiniging, vloer onderhoud, dakgootreiniging, gevelreiniging en hogedrukreinigings klussen zoals uw buiten terras/tuin.

Glasbewassing
Voer ik uit met het moderne Telewash-Systeem en met de ladder. We wassen de ramen door middel van een borstel waar osmose water onder druk uitkomt. De ramen drogen streeploos op. Kozijnen worden in 1 moeite meegenomen, deze blijven daardoor langer mooi en gaan langer mee. Niet alleen schone ramen maar ook weer een fris aangezicht van uw huis. En als u graag de ramen gedaan wil hebben op oude manier met ladder kan dat ook.

Ook zeem ik op aanvraag de ramen binnen. dan zijn uw ramen niet alleen buiten maar ook binnen lekker schoon.

Wij kunnen ook uw huis van binnen en buiten schoonmaken tegen een mooie prijs. Daarbij kan u denken na een verbouwing, voor verkoop of wanneer u het wil gaan verhuren en het er netjes uit wil laten zien.

Trespa beplating, overhangende dakgoten of houten delen op en rond uw huis die erg vies zijn? Ook die maken wij schoon. voor een prijs kan u altijd contact opnemen of aan me vragen als ik eventueel bij u bezig ben.

Heb ik uw interesse gewekt , kan u altijd contact opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken. Dan kom ik graag langs om het met u te bespreken en door te nemen wat voor werkzaamheden u graag verricht wilt hebben.


LS Totaalreiniging

Sterreschans 529
2342 BS Oegstgeest
Telefoon: 06-46418309
Email: info@lstotaalreiniging.nl
Web: www.lstotaalreiniging.nl

Bereikbaar

Maandag t/m Zaterdag
8:30u tot 20:00u

Foto's

LS Totaalreiniging in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

LS Totaalreiniging


Sterreschans 529 2342 BS Oegstgeest
0646418309 Klik om te bellen