Meerts schoonmaakbedrijf/glazenwasserij


Nieuwe inslag 70 4817 GX Breda
06 27579977 Klik om te bellen

Over Meerts schoonmaakbedrijf/glazenwasserij

Wellicht hebt u er al eens iemand mee zien werken: een telewash-systeem, waarbij de ramen gewassen worden met borstel op een telescoopsteel of tucker pole. De glazenwasser hoeft hierbij niet op een ladder te klimmen maar bewerkt de ramen vanaf de grond. Met een telescoopsteel en osmosewater kunnen ramen en houtwerk tot wel 20 meter hoog schoongemaakt worden! Wij houden het voorlopig echter bij een goede 15 meter.

HOE WERKT HET?
We hebben nu een tank met 650 liter osmosewater in de auto, zodat er altijd genoeg water is om uw ramen of houtwerk schoon te maken. Het water komt met behulp van een pomp via een slang en de telescoopsteel daar waar het moet zijn: op uw ramen. Ook schoonmaakmiddel kan indien nodig (bij houtwerk) worden toegepast.

De kozijnen en ramen worden eerst schoongemaakt met een speciaal voor ramen en kozijnen geschikte borstel, dan nagespoeld met het pure osmosewater, en kunnen daarna vanzelf opdrogen. Nadrogen is niet nodig.

VOORDELEN
Wat zijn de voordelen van het werken met een telewash-systeem?

Osmosewater (ook wel: gedemineraliseerd water) is water dat gefilterd is, waardoor alle onzuiverheden en kalkdeeltjes er uit zijn gehaald. Dat zorgt ervoor dat het water geen strepen of vlekken achterlaat wanneer het opdroogt. Er zitten immers geen deeltjes in het water die zich aan het glas kunnen hechten. Dit betekent ook dat de ramen langer schoonblijven.
Ramen die met de ladder niet of moeilijk bereikbaar zijn kunnen nu toch schoongemaakt worden. Denk aan schuine dakramen, ramen boven een schuin dak, serres of overkappingen.
Uiteraard is het voor de glazenwasser zelf veiliger als hij niet steeds de ladder op hoeft. Op de grond is het valgevaar een stuk kleiner.
Osmosewater is toepasbaar op ramen, houten en kunststof kozijnen, houtwerk, zonnepanelen, gevelbeplating, trespa, kunststof golfplaat en zonweringen.
De ramen zijn makkelijker bereikbaar. Waar je voor een ladder altijd een bepaalde hoeveelheid ruimte vlak voor het raam nodig hebt, kan met een telescoopsysteem van grotere afstand gewerkt worden.

Meerts schoonmaakbedrijf/glazenwasserij in het kort

Mogelijkheden

Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Reiniging met tuckerpoolsysteem
Schoonmaak
Serredaken schoonmaken
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Meerts schoonmaakbedrijf/glazenwasserij


Nieuwe inslag 70 4817 GX Breda
06 27579977 Klik om te bellen