Mijn-Glazenwasser


Waldeck Pyrmontstr 1-3 5652 AD Eindhoven
0641076776 Klik om te bellen

Over Mijn-Glazenwasser

Schone ramen geven niet alleen een schone en frisse uitstraling, ook zorgt u voor het behoud van uw woning, appartementencomplex of bedrijfspand.
Wat mag u van ons verwachten:
uw ramen worden op een vakkundige wijze gereinigd. Natuurlijk worden ook uw kozijnen niet vergeten, deze nemen wij standaard mee.
alle werkzaamheden worden uitgevoerd met moderne en veilige hulpmiddelen.
glasheldere afspraken en direct contact waardoor u vooraf precies weet wat u van ons kunt verwachten.
een uitstekende, flexibele service.
heldere, duidelijke prijzen; u wordt niet verrast door bijkomende kosten.
geen contracten waar u niet meer van af komt. U kunt op elk gewenst moment aangeven dat u geen gebruik meer wenst te maken.
u hoeft ons niet te machtigen of contant te betalen. Ook hoeft u niet vooraf geld te betalen. U betaalt gewoon de factuur die wij ná de glaswasbeurt bij u in de brievenbus achterlaten. Indien u thuis bent kunt u kiezen voor contant of per bank.
u ontvangt vooraf een melding op welke dag wij willen komen. U beslist dan of het nodig is.
en natuurlijk regelmaat. Iedere 8 weken zijn wij bij u in de buurt.
De glasbewassing kan op 2 manieren worden uitgevoerd.
1. Traditioneel
Hieronder wordt verstaan het ladderwerk. Wij wassen het object met behulp van ladders. Wij maken bij de glasbewassing ook de kozijnen schoon. Ook maken wij de deuren schoon. Indien we hoger moet wassen, kunnen in overleg hoogwerkers ingezet worden en/of wordt middels telescoopbewassing gewassen.
2. Osmosebewassing (telescoop-bewasssing)
Wat is osmose?
In normaal leidingwater zitten mineralen en zouten die op het oppervlak van uw ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor ontstaan de bekende kringetjes. Het pure (osmose) water waarmee de telescopische glas- en gevelbewassing wordt uitgevoerd wordt verkregen door een proces waarbij leidingwater gefilterd wordt. Leidingwater heeft een vervuiling van ongeveer 240 TDS (Total Dissolved Solids / hoeveelheid opgeloste stoffen)Bij gefilterd leidingwater zijn alle bestanddelen zoals zouten, mineralen en kalk uit het water gefilterd. Wat overblijft is puur (osmose) water dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water aanwezig is wat vlekken kan achterlaten.
Hoe werkt osmose bewassing (telescoop-bewassing)?
Het osmosewater zit in een tank waaraan een pomp is bevestigd. Deze pompt het water via een haspel, waar ongeveer 100 meter werkslang op zit, naar een telescoopsteel. Deze telescoopsteel is voorzien van een borstel. Hiermee wordt het oppervlak schoongeborsteld. Tegelijkertijd wordt het osmosewater op het oppervlak gespoten en wordt de overige vervuiling weg gespoeld.
Na het wassen wordt er op de ramen een waterbed met osmose water verneveld, zodat alle vuiligheid weg wordt gespoeld.
Vervolgens wordt het gewassen raam nat achtergelaten, in tegenstelling tot de bekende manier van traditionele glasbewassing, waarbij na het wassen de ramen worden droog getrokken met de wisser. Bij osmose water is dit niet nodig, want in het water bevindt zich geen enkele vorm van vervuiling, waardoor het raam zowel vlekvrij als streeploos opdroogt, en daarmee dus geheel schoon is.
Door de eigenschap van puur (osmose) water, een diepreinigend vermogen, worden oppervlakken diep tot in de poriën gereinigd zodat er een optimaal reinigingsresultaat ontstaat. Als het osmosewater op het oppervlak wordt gespoten gaat het een verbinding aan met het aanwezige vuil. Het osmosewater trekt als het ware het vuil van het oppervlak af, zelfs tot uit de poriën van het glas. Bewassing met osmosewater is dus per definitie schoner en dieper dan de traditionele bewassing.
Wel heeft bewassing met osmose water mogelijk de eerste 1 a 2 keer een minder resultaat. We komen dit natuurlijk kosteloos herstellen.
Dit komt omdat het zgn. restvuil wat in de kieren van ramen, kozijnen en luchtroosters zit, wordt los gespoeld en na verloop gaat druipen. Meldt dit uiterlijk de volgende werkdag en we komen het natuurlijk kosteloos herstellen. Bij traditionele bewassing met zeep blijft er na het schoontrekken van het glas een moleculair laagje zeep achter. Deze laag zie je niet, maar is wel als hechtlaag aanwezig.
Osmose glas- en gevelbewassing is een professionele manier om glas, aluminium, kunststof en beplating te reinigen. Deze manier van reinigen is perfect inzetbaar op glas, kozijnen, gevelbeplating, gevelreclame en zonweringen/zonnecellen.

Mijn-Glazenwasser in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem
Serredaken schoonmaken
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Mijn-Glazenwasser


Waldeck Pyrmontstr 1-3 5652 AD Eindhoven
0641076776 Klik om te bellen