Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs 2011


17 en 18 mei 2011 De koude wintermaanden hebben hun intrede gedaan echter de voorbereidingen voor de nieuwste editie van de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs 2011 zijn in volle gang. Op dinsdag 17 en woensdag 18 mei 2011 wordt onder auspiciën van OSB de negende editie van de ‘Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs 2011' in het NBC Congres Center in Nieuwegein georganiseerd. Ook dit jaar is er een gevuld binnen en buitenterrein, een aansprekend congres en het NK Glazenwassen! Op het speciaal gereserveerde buitenterrein staan verder dit jaar diverse machine en hoogwerkerleveranciers.

GlazenwassersbeursVoor deze negende editie van de vakbeurs hebben de gevelbehandelaars een eigen plek op de beursvloer gekregen waar zij zich optimaal kunnen presenteren en profileren in de markt. Omdat gevelbehandeling uit meer bestaat dan alleen reiniging zoals onder andere; herstel, impregneren, sealen, bekleden en afwerken van gevels biedt de ‘Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs 2011' het ideale platform om in contact te komen met potentiële klanten en leveranciers op dé ideale locatie hiervoor.

 

Bezoekers die zich hebben ingeschreven voor de ‘Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs 2011' krijgen gratis toegang en mogen gratis parkeren bij het NBC Congres Center. Verder zijn er voor bezoekers ook speciale beursaanbiedingen en unieke kortingen op de stands van leveranciers en importeurs. Ook op het gebied van glasbewassing en gevelbehandeling zijn de laatste trends en ontwikkelingen te vinden.

 

Op de beurs zijn een zestigtal bedrijven en organisaties te vinden. Hier vindt men onder andere de leveranciers en importeurs van diverse producten en materialen zoals; Werkkleding en schoeisel, Telescoopsystemen, Wageninrichting, Verzekeringen en ICT-oplossingen. Maar ook andere hulpmiddelen zoals hoge drukreinigers en hoogwerkers zijn op de vakbeurs terug te vinden. Verder zijn organisaties zoals OSB, HBA en RAS hier te vinden voor informatie en advies. Buiten is er voor de bezoeker ook genoeg te zien en te doen door middel van demonstraties met machines en hoogwerkers.

 

Ook dit jaar wordt uiteraard weer het NK Glazenwassen gehouden! Begonnen als een klein onderdeel binnen de vakbeurs en wordt nu een stuk grootser opgezet. De winnaar kan zich nu met recht de kampioen van Nederland noemen! Natuurlijk zijn de eerdere winnaars ook nog steeds echte kampioenen. Dus wil jij kunnen zeggen dat je dé beste glazenwasser van Nederland bent en kans maken op een mooie prijs? Kijk dan op; http://www.nkglazenwassen.nl/ voor meer informatie en om je in te schrijven!

 

Voor meer informatie over de ‘Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs 2011' kunt u terecht op; http://www.glazenwassersvakbeurs.nl/ of http://www.gevelbehandelingsvakbeurs.nl/. Mocht u andere vragen hebben of wilt u meer informatie dan kunt u bellen naar; dhr. D. Saarloos of dhr. B. Mast op telefoonnummer +31 (0)76-5484000.

 

Graag zien wij u 17 of 18 mei op de Glazenwassers en Gevelbehandelaars Vakbeurs 2011! 


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via glazenwasser-info.nl