Schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services BV


Jonkerbosplein 52 6534 AB Nijmegen
024-7110366 Klik om te bellen

Over Schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services BV

Glasbewassing zorgt voor een frisse, verzorgde en professionele uitstraling van Uw gebouw. Quality Cleaning Services BV verzorgt glasbewassing op een vakkundige en verantwoorde werkwijze zowel binnen als buiten, reguliere of op oproepbasis. In overleg met U bepalen wij welke methodiek het meest geschikt is voor Uw gebouw. Wij werken conform arbo-regelgeving en daarom uitsluitend met goed opgeleide medewerkers en goedgekeurde materialen.!Glasbewassing is de corebusiness van Quality Cleaning Services BV en onderscheidt zich door de aandacht voor innovaties en klantcontact. Wij lopen voorop in ons vakgebied met materialen en werkmethodes, denken ‘in oplossingen’, maken heldere afspraken en komen deze ook na.

Bij elke aanbieding verzorgt quality cleaning services bv een gratis en volledig risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E).
Een regelmatig onderhoud aan de glazen geveldelen van uw bedrijfspand, geven u de zekerheid van een professionele uitstraling naar uw klanten en bezoekers.

De glasbewassing dat schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services voor u verzorgt, bestaat uit:

•Glasbewassing met eigen hoogwerker tot 30 meter,
•Glasbewassing met telescoopglasbewassing tot 20 meter zonder hoogwerker !!
•Glasbewassing met ladder tot 7 meter,
•Glasbewassing met indoor tuckerpole tot 10 meter.

Alle bovenstaande werkzaamheden worden uitgevoerd op een verantwoorde en weinig milieubelastende wijze.
Quality cleaning Services heeft onder ander de volgende machines en materialen in eigen beheer:

• Eigen mobiele telescoopglasbewassing aanhanger tot max 20 meter.
• Eigen mobiele telescoopglasbewassing in bedrijfsbus tot 15 meter.
• Eigen hoogwerker tot 30 meter.

Inovatie:
De Indoor tucker Pole is ontwikkeld om moeilijk bereikbaar binnen glas bereikbaar te kunnen maken en te kunnen wassen.

Door het vernevelen van osmosewater en het wissen met een microvezel pad kunnen wij over bureaus en tafels heen op een veilige wijze de bewassing verzorgen.

Nieuw is een type Indoor tucker Pole die tot 10 meter hoog in te zetten is en waardoor er vele mogelijkheden ontstaan om hoger gelegen glas, in bijvoorbeeld atriums, op een efficiënte wijze bewasbaar te maken.

Deze methodiek is voor vele type gebouwen inzetbaar. Steeds zal de situatie ter plekke worden beoordeeld of de methodiek hier op zijn plaats is.

Het gebruik van de indoor tucker Pole vraagt om training van glazenwassers en is langzamer dan de klassiek in te zetten droogwissen methodiek. De winst ligt hem in het veilig bereikbaar en bewasbaar maken van die geveldelen die de glazenwasser voorheen oversloeg omdat, die arbotechnische niet schoon gemaakt mochten worden.

Het resultaat is vooral kwalitatief en op veiligheidsgebied. Bij plaatsen waarbij de inzet van een dure hoogwerker kan worden bespaard is er natuurlijk ook een groot financieel voordeel te behalen. Tevens is het ook het enige middel waardoor een onbereikbaar geveldeel te wassen is. Denk hierbij aan atriums waar een hoogwerker niet in te zetten is.

Schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services BV in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Schoonmaakorganisatie Quality Cleaning Services BV


Jonkerbosplein 52 6534 AB Nijmegen
024-7110366 Klik om te bellen