SCN Mooimakers Winterswijk


Beatrixpark 24 E 7101 BN Winterswijk
0630809850 Klik om te bellen

Over SCN Mooimakers Winterswijk

Wij zijn sinds 2004 actief in en rond Winterswijk als glazenwasbedrijf.

Wij wassen de ramen zowel bij bedrijven als bij particulieren. Alle werkzaamheden worden met zorg en precisie uitgevoerd. Verder geven wij een prijs vooraf en maken heldere afspraken over de frequentie. Wij werken niet met contracten. Als u tevreden bent neemt u toch geen ander en als u niet tevreden bent heeft u alle vrijheid om een ander te vragen. Wij wassen de ramen inclusief de kozijnen en de vensterbanken. Wij kunnen ook de dakgoten leeg maken en de beplating en het houtwerk van uw woning reinigen. Serre daken kunnen ook door ons gereinigd worden. Moeilijk bereikbare ramen zijn voor ons geen probleem. Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs.

Sinds 2020 zijn wij specialistiche reiniging gaan uitvoeren. U moet hierbij denken aan het reinigen met hoge druk met heet water en steamplus techniek. Wij kunnen gevels, stoepen en daken reinigen en impregneren. Ook kunt u ons inschakelen voor onderhoud in de milieuvriendelijke onkruidbestrijding.

Bij Steamplus wordt stoom gebruikt, waarmee onder hoge druk wordt gereinigd. “Niemand in de Achterhoek biedt een dergelijke techniek aan, alleen wij. Het grote voordeel van deze behandeling is dat je er gevels en daken mee kunt reinigen zonder dat je de ondergrond beschadigt. Doordat de druk met stoom veel lager is dan bij gewone hoge druk, blijven ook de voegen van een muur op zijn plaats zitten. Het is daarnaast heel fijn om er daken mee te behandelen. Iedereen kan een dak afspuiten met een hogedrukspuit en het dak is dan schoon, maar als je onder hoge druk met stoom reinigt, wordt het dak niet alleen schoon, maar ook weer echt mooi. De stoom zorgt voor een dieptereiniging en daardoor komt de originele kleur weer terug. Maar ook vervuiling, olie, graffiti en kauwgum krijgen we allemaal weg met stoom. Zelfs verf kunnen we verwijderen van elke ondergrond.” De steamplus-jet is een trailer waarmee je overal kunt komen. Ter plekke hebben alleen een aansluiting op water nodig. Wilt u meer weten over Steamplus? Neem dan contact op via winterswijk@scnmooimakers.nl.

Wij maken niet schoon. Wij maken mooi!

SCN Mooimakers Winterswijk in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Impregneren
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem
Serredaken schoonmaken
Vloeronderhoud
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Certificeringen

SBB Leerbedrijf

SieV! Keurmerk

VCA

Onze locatie

SCN Mooimakers Winterswijk


Beatrixpark 24 E 7101 BN Winterswijk
0630809850 Klik om te bellen