Van Biezen Glazenwasserij


Hindemithstraat 15 5011 AD Tilburg
0654386834 Klik om te bellen

Over Van Biezen Glazenwasserij

Van Biezen Glazenwasserij is een kleinschalig glazenwassersbedrijf met ruim tien jaar ervaring in in de glazenwasserij. Wij zijn werkzaam in de provincie Noord-Brabant. Zowel de particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor diensten in de schoonmaak en glazenwasserij.

We zijn gespecialiseerd in glasbewassing, vloerreiniging en het reinigen en impregeneren van gevels en daken. Ook ramen wassen op grote hoogte is geen probleem. We zijn ervaren in het gebruik van gondels, hoogwerkers of een tuckerpole stysteem. Naast het inhuren van een glazenwasser is het mogelijk bij ons diverse andere schoonmaakdiensten af te nemen. U kunt hierbij denken aan het reinigen van de gemeenschappelijke ruimtes in uw kantoorpand of appartementencomplex.

Van Biezen Glazenwasserij staat in haar dienstverlening voor kwaliteit. Door de kleinschaligheid van onze onderneming kunnen we erop toezien dat we bij iedere klant de kwaliteit leveren die we beloven. Dit geldt voor de kwaliteit van het werk, maar ook voor de afspraken die we maken met onze klanten. We geloven er namelijk in dat de dienstverlening glazenwasserij meer is dan alleen schone ramen. Bent u op zoek naar een betrouwbare glazenwasser die zijn vak verstaat? Bekijk dan onze website www.glazenwasserijvanbiezen.nl en neem telefonisch of via e-mail contact op met van Biezen Glazenwasserij voor meer informatie.

Foto's

logo

Van Biezen Glazenwasserij in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem
Schoonmaak
Serredaken schoonmaken
Vloeronderhoud

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Van Biezen Glazenwasserij


Hindemithstraat 15 5011 AD Tilburg
0654386834 Klik om te bellen