van Gils Cleaning


Gonini 4 2911 HM Nieuwerkerk aan den IJssel
06 11786739 Klik om te bellen

Over van Gils Cleaning

Wat is Van Gils Cleaning?

Van Gils Cleaning is een schoonmaakbedrijf uit Rotterdam en omgeving, dat zowel door bedrijven als particulieren kan worden ingehuurd. U kunt ons inzetten voor alle voorkomende dagelijkse/periodieke en specialistische schoonmaakwerkzaamheden. We vinden voor elke klus, zowel klein als groot, een passende aanpak! Persoonlijke aandacht staat heel hoog bij ons in het vaandel. Wij houden van heldere en transparante afspraken, die wij stuk voor stuk nakomen. Hierdoor hebben wij al meerdere grote namen, zoals Albert Heijn en Jumbo, van dienst mogen zijn.

Waarvoor kunt u bij Van Gils Cleaning terecht?

U kunt ons inzetten voor diverse doeleinden. Voorbeelden hiervan zijn glazenwassen en dieptereiniging. Dit laatste passen wij met name toe op bedrijfskeukens en sanitairgebouwen. Deze moeten immers volgens strikte richtlijnen behandeld worden en vergen hierdoor speciaal onderhoud. Kortom, wij zijn voor veel verschillende klussen inzetbaar. Wij vinden milieubewust werken heel belangrijk. Daarom werken we altijd op duurzame wijze, waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -materialen. Daarin nemen wij in onze branche het voortouw. Juist in tijden waarin het economisch gezien wat slechter gaat, blijven wij zorg dragen voor het milieu.

Waarom kies je voor Van Gils Cleaning?

Van Gils Cleaning is een schoonmaakbedrijf in de breedste zin van het woord. U kunt immers voor een groot scala aan schoonmaaktaken bij ons terecht. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door de hierboven genoemde factoren. Enerzijds streven wij er naar om elke klant de best mogelijke persoonlijke aandacht te bieden, anderzijds werken wij milieuvriendelijk en op duurzame wijze. Wij zullen er alles aan doen om uw wensen niet alleen waar te maken, maar ook te overtreffen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak bij ons. U kunt ook onze website bezoeken voor meer informatie. Graag horen wij van u! 

van Gils Cleaning in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Impregneren
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem
Schoonmaak
Serredaken schoonmaken
Vloeronderhoud
Zonnepanelen

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

van Gils Cleaning


Gonini 4 2911 HM Nieuwerkerk aan den IJssel
06 11786739 Klik om te bellen