Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak


Anjelierstraat 48 3772 XN Barneveld
0646890248 Klik om te bellen

Over Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak

Welkom bij Van Wessel Glazenwasserij en schoonmaak. Op deze website vind u informatie over ons, wie wij zijn en wat wij doen.

Wij zijn een bedrijf wat zich gericht heeft op de particuliere maar ook bedrijfsmatige sector. Wij zijn opgericht in augustus 2014 en hebben sindsdien een enorme sprong gemaakt in de omgeving Barneveld. Onze vestigingsplaats is dan ook Barneveld. Met name in de particuliere sector hebben wij een groot aandeel gekregen. Wij werken in de gebieden: Barneveld, Lunteren, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Wekerom, Scherpenzeel, Amersfoort en Ede.


Van Wessel Glazenwasserij en schoonmaak werkt met ervaren en gemotiveerd personeel, al ons personeel heeft daarom meer dan vijf jaar ervaring met de sector. Ook hebben wij het VCA certificaat, zo kunt u van ons verwachten dat wij op de hoogte zijn van regels en veiligheid. Ondanks dat wij met ervaren mensen werken, voeren wij nog steeds kwaliteitscontroles uit. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen voor u als klant.

Centraal staat bij ons persoonlijk contact met de klant, hierdoor zullen wij ook periodiek contact opnemen met onze klanten om de klanttevredenheid te onderzoeken. Wij geloven dat persoonlijk contact de weg naar succes is en zo een bedrijf te laten slagen.

Ons bedrijf verzorgt het van A tot Z voor u, van glazenwassen tot het complete onderhoud van binnen en buiten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Voor prijsopgaven komen wij persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak in het kort

Mogelijkheden

Dakgoten schoonmaken
Gevelbeplating reinigen
Glazen wassen
Hogedrukreiniging
Reiniging met hoogwerker
Reiniging met tuckerpoolsysteem

Opdrachtgevers

Bedrijven
Particulieren

Onze locatie

Van Wessel glazenwasserij en schoonmaak


Anjelierstraat 48 3772 XN Barneveld
0646890248 Klik om te bellen