Terug

Wat zijn de kosten voor een jaarcontract 12 woningen in een flat?

J.H.Bosch

Wat zijn de kosten van een jaarcontract voor 12 woningen in 7 hoog flatgebouw. Graag overleg over individuele wensen van de 12 bewoners te Buyskade.


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte heer, ik kan voor u een passende offerte maken. Op basis van de behoefte en bereikbaarheid van het te onderhouden pand.

 

Geachte heer/mevrouw,

Via deze weg wil ik u kennis laten maken met het nieuwe bedrijf Kusters Cleaning Service. KCS is gespecialiseerd in glazenwassen en schoonmaakwerkzaamheden. Perfecte reiniging is een taak waaraan ik veel zorg besteed. Het schoonhouden van een pand is tenslotte een vak. Graag wil ik u mijn diensten tegen een scherpe prijs aanbieden.

Kusters Cleaning Service (KCS) is een jong en groeiend bedrijf. Ik streef ernaar om een zo professioneel, klantgericht en flexibel mogelijke dienstverlening te verlenen.
Waarom het mij lukt om een hoge kwaliteit te leveren? Het heeft onder andere te maken met mijn persoonlijke benadering en mijn grote mate van servicegerichtheid, richting u als opdrachtgever.

U noemt het en ik maak het schoon.
Schoonmaakbedrijf KCS verzorgt de dagelijkse- en incidentele schoonmaak en glasbewassing van onder andere kantoren, bedrijven, (zorg)instellingen, scholen, buurthuizen, supermarkten, winkels, trappenhuizen, portieken, bouwketen, overheidsgebouwen, bankinstellingen, horeca-gelegenheden, woonhuizen, vve's en sport-accomodaties.

Uw probleem is mijn uitdaging.
In geval van calamiteiten, zoals water- en brandschade, of bij ziekte en vakantie van uw eigen interieurverzorg(st)er en of glazenwassers kan ik u uiteraard ook tijdelijk van dienst zijn.

Ik maak schoon met zorg voor mens en milieu.
Op alle locaties waar KCS werkt creër ik een nette werkplek. Voor alle werkzaamheden maakt KCS gebruik van hoogwaardige technieken, milieu ontlastende middelen en kwaliteitsmaterialen. Op deze manier kan ik u optimaal van dienst zijn en kwaliteit leveren.

Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij KCS staat voor vakmanschap, hoge kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, millieubewust en goede service.

Ik sta open voor al uw vragen, hierdoor kan ik u de beste kwaliteit leveren tegen lage prijzen!!
Tevens voer ik ook uit;
* Dakgootreiniging
* Spinverwijdering
* Bouwopleveringen
* Ontruimingen
Bent u geintreseerd, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden voor u.

Ik hoop u snel als opdrachtgever te mogen begroeten. Hoop u hierbij voldoende geinformeerd te hebben.
Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om te bellen.

met vriendelijke groet,

Theo Kusters

Kusters Cleaning Service
tel: 0644656165

KVK: 52690989
BTW NR: NL135065719B01


Antwoord van schoonmaakbedrijf meijer

Geachte heer, mevrouw Bosch,

 

Graag ontvang ik wat meer informatie, met name over de woonplaats. Mocht het in het gebied vallen waar ik werkzaam ben dan kan ik voor u een offerte uitbrengen, uw antwoord het liefst via de email omdat ik niet de gehele dag in staat ben de telefoon te beantwoorden.

 

Telefoon: 06-52.19.74 93

 

Met vriendelijke groet Schoonmaakbedrijf Meijer

Het schoonmaakbedrijf van Noord Holland.